МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 04.06.2015, Замокот Нојшвајнштајн(МИА/ЕПА)
Замокот Нојшвајнштајн во којшто се одржува Г7 е осветлен во боите на канадското знаме. Хохеншвангау, Германија 4 јуни 2015

Назад до Фото сервис