МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.06.2015, Зајдисонце во Рио(МИА/ЕПА)
Зајдисонце во Рио де Женеиро, Бразил, 5 јуни 2015.

Назад до Фото сервис