МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 08.06.2015, Одење по вода(МИА/ЕПА)
Одење по вода во балон, натпревар во Минхен, Германија, 8 јуни 2015.

Назад до Фото сервис