МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.06.2015, Филипини невреме(МИА/ЕПА)
Филипинец со два чадора се обидува да се спаси од силното невреме што го погоди Квезон Сити, Филипини, 9 јуни 2015.

Назад до Фото сервис