МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 11.06.2015, Циклон Ашоба(МИА/ЕПА)
Циклонот Ашоба го погоди Пакистан, Карачи, 11 јуни 2015.

Назад до Фото сервис