МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.06.2015, Невреме над Унгарија(МИА/ЕПА)
Громови удираат во ноќта над Наѓиканиза, Унгарија, 16 јуни 2015.

Назад до Фото сервис