МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 02.07.2015, Азорес(МИА/ЕПА)
Фестивал за балони на топол воздух во Азорес, Португалија, 02 јули 2015.

Назад до Фото сервис