МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 03.07.2015, Силуети на полна месечина(МИА/EPA/PATRICK PLEUL)
Силуети од штркови наспроти полната месечина во близина на Лебус, Германија, 3 јули 2015.

Назад до Фото сервис