МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 08.07.2015, Бура во Познањ(МИА/ЕПА)
Гром го осветлува небото над Познањ, Полска, 08 јули 2015.

Назад до Фото сервис