МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.07.2015, Матерхорн прославува(МИА/ЕПА)
Матерхорн прославува 150 години од првото искачување, Цермат, Швајцарија 20 јули 2015.

Назад до Фото сервис