МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 10.07.2015, Рефлексија(МИА/ЕПА)
Панорама од центарот на Роемерберг се гледа во меур сапуница,Франкфурт, Германија 10 јули 2015

Назад до Фото сервис