МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 14.07.2015, Рамазан во Газа(МИА/ЕПА)
Палестинци јаваат коњи на плажа за време на Рамазан во Газа, Палестина, 14 јули 2015.

Назад до Фото сервис