МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 16.07.2015, Франција топлотен бран(МИА/ЕПА)
Луѓе се разладуваат на улична во Евиан, Франција, 16 јули 2015.

Назад до Фото сервис