МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 04.08.2015, Бродови во пристаништето Бар, Црна Гора. (МИА/Јован Димоски)
Бродови во пристаништето Бар, Црна Гора, 03 август 2013.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис