МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 06.08.2015, Сушење пиперчиња(МИА/ЕПА)
Традиционално сушење мали црвени пиперчиња на сонце во Хамјанг, Јужна Кореја, 06 август 2015.

Назад до Фото сервис