МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 18.08.2015, Пливачки перформас(МИА/ЕПА)
Пливачки перформас со 20 000 сардини во аквариумот во Сеул, Ј. Кореа, 18 август 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис