МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 21.08.2015, Иран топлотен бран(МИА/ЕПА)
Млади иранци се разладуваат по топлотниот бран што ја зафати државата, Техеран, Иран, 21 август 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис