МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 01.09.2015, Невреме во Брандербург(МИА/ЕПА)
Молња го осветлува небото над Брандербург, Германија, 01 септември 2015.

Назад до Фото сервис