МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 02.09.2015, Тибет слави(МИА/ЕПА)
Мало тибетанче се подготвува за прослава на Денот на демократијата, Тибет 02 септември 2015.

Назад до Фото сервис