МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 03.09.2015, Кина слави(МИА/EPA)
Воена парада со која Кина ја слави 70 г. од победата над Јапонија во II светска војна. Пекинг, 03 септември 2015.

Назад до Фото сервис