МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 04.09.2015, Вулкан Колтопакси Еквадор(МИА/ЕПА)
Коњи мирно си пасат додека еруптира вулканот Колтопакси во Еквадор, 04 спетември 2015

Назад до Фото сервис