МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 07.09.2015, Бебе тигар(МИА/ЕПА)
Бебе тигар се гали со Тигрица којашто не му е мајка во тематскиот парк во Голд Кост, Австралија, 07 септември 2015.

Назад до Фото сервис