МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.09.2015, Свирење на рог(МИА/ЕПА)
Ортодоксен Евреин свири на рог пред западниот ѕид во Ерусалим, Израел, 09 септември 2015.

Назад до Фото сервис