МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 10.09.2015, Ван Гог Балон(МИА/ЕПА)
Балон за летање во ликот на Винсент Ван Гог на фестивалот во Варштајн, Германија, 10 септември 2015

Назад до Фото сервис