МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 11.09.2015, Група млади фоки(МИА/ЕПА)
Група млади фоки чекаат да бидат нахранети во засолништето, Норден, Германија, 11 септември 2015.

Назад до Фото сервис