МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 14.09.2015, Обоена трка, Швајцарија(МИА/ЕПА)
Обоена трка во Лозана, Швајцарија, 13 септември 2015.

Назад до Фото сервис