МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.09.2015, Изложба на Аи Веи Веи(МИА/ЕПА)
Изложба со наслов „Обоени вазни“ од кинескиот уметник Аи Веи Веи отворена во Лондон, Британија, 15 септември 2015.

Назад до Фото сервис