МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 16.09.2015, Нирнберг изгрејсонце(МИА/ЕПА)
Силуети од катедрали го поздравуваат изгрејсонцето во Нирнберг, Германија, 16 септември 2015.

Назад до Фото сервис