МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 17.09.2015, Ганеш фестивал Индија(МИА/ЕПА)
Продавачка на цвеќе се подготвува за фестивалот посветен на Хинду божицата Ганеш во Бангалор, Индија, 17 септември 2015.

Назад до Фото сервис