МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 01.10.2015, Фламенго перформанс(МИА/ЕПА)
Фламенго перформанс во театерот Калдерон, Ваљадолид, Шпанија, 01 октомври 2015.

Назад до Фото сервис