МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 02.10.2015, Месечина во Нирнберг(МИА/ЕПА)
Месечина изгрева над империјалниот замок во Нирнберг, Германија, 02 октомври 2015.

Назад до Фото сервис