МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.10.2015, Октоберфест(МИА/ЕПА)
Октоберфест, последната ноќ, Минхен, Германија, 05 октомври 2015.

Назад до Фото сервис