МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 06.10.2015, Продавачи од велоспиед(МИА/ЕПА)
Улични продавачи од велоспиед, Ханој, Виетнам , 06 октомври 2015.

Назад до Фото сервис