МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 07.10.2015, Планински пат(МИА/ЕПА)
Планинскиот пат поминува низ есенски обоените дрвја на планината Јангјанг, Јужна Кореа 7 октомври 2015

Назад до Фото сервис