МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 08.10.2015, Шеќерна репка(МИА/ЕПА)
Огромни камиони се товарат со шеќерна репка на полињата во Клое, Германија, 08 октомври 2015.

Назад до Фото сервис