МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.10.2015, Вулканот Котопакси(МИА)
Вулканот Котопакси во Педрегал, Еквадор, повторно еруптираше, 9 октомври 2015.

Назад до Фото сервис