МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 13.10.2015, Голема ноќна процесија(МИА/ЕПА)
Голема ноќна процесија во Фатима, Португалија, 12 октомври 2015.

Назад до Фото сервис