МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 14.10.2015, Новороден снежен Леопард (МИА/ЕПА)
Новороден снежен Леопард во зоолошката градина во Базел, Швајцарија, 15 октомври 2015

Назад до Фото сервис