МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.10.2015, Илјадници работници на протест во Индонезија(МИА/ЕПА)
Илјадници работници на протест пред претседателската палата во Џакарта, Индонезија, 15 октомври 2015.

Назад до Фото сервис