МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 16.10.2015, Кајак на диви води(МИА/ЕПА)
Луѓе возат кајаци по брзаците на реката Потомак во паркот Големите Водопади, Вирџинија, САД, 16 октомври 2015.

Назад до Фото сервис