МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 19.10.2015, Бегалци Хрватска(МИА/ЕПА)
Бегалци се обидуваат да се стоплат на границата помеѓу Хрватска и Словенија, 18 октомври 2015.

Назад до Фото сервис