МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.11.2015, Божиќен маркет Берлин(МИА/ЕПА)
Дете се санка на вештачка патека за време на Божиќниот маркет во Берлин, 05 ноември 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис