МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 06.11.2015, Есен во Дрезден(МИА/ЕПА)
Есенски обоено дрво извира од утринската магла во Дрезден, Германија, 6 ноември 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис