МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.11.2015, Филипинска крајбрежна стража(МИА/ЕПА)
Припаднци на филипинската крајбрежна стража нуркаат близу Манила беј, 12 ноември 2015
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис