МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 16.11.2015, Плоштадот на републиката(МИА/ЕПА)
Илјадници луге палат свеќи и остваат цвече на Плоштадот на републиката во Парисво чест на загинатите во терористичките напади викендов, 15 август 2015
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис