МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 17.11.2015, Поплави во Тамил Наду(МИА/ЕПА)
Човек го спасува своето куче во поплавите во Тамил Наду, 17 ноември 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис