МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 01.12.2015, Прамидите во Гиза(МИА/ЕПА)
Пирамидите во Гиза осветлени зелено по повод самитот за климатски промени во Парис. Гиза, Египет, 01 декември 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис