МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 14.12.2015, Дел од последниот ден на „Воздушните игри на Дубаи 2015(МИА/ЕПА)
Дел од последниот ден на „Воздушните игри на Дубаи 2015“ во емиратот Голф на Дубаи, Обединети Арапски Емирати, 12 декември 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис