МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.12.2015, Езерото Ел Попо изчезнува(МИА/ЕПА)
Езерото Ел Попо изчезнува како последица на климатските промени во Андите, Боливија 15 декември 2015
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис