МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 16.12.2015, Фабрика за тули, Индија(МИА/ЕПА)
Фабрика за тули во која се користи детски труд во Хаџипур, Индија, 16 декември 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис